Bliv Medlem

Vil du synge sammen med os?

For at blive medlem af koret skal du enten være ansat, eller have en familiemæssig tilknytning til en ansat i politiet.

Du behøver ikke at kunne noder. Du skal kunne synge rent, og vores korleder vil lave en stemmeprøve med dig, så du kan placeres i den rette stemmegruppe. Vi har plads i alle de 4 stemmegrupper – og vil tage imod dig med største glæde.

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at sende en mail til pdk@politietsdamekor.dk

Bliv Støttemedlem

Vil du være støttemedlem?

Hvis ikke du har lyst til at synge, men bare lytte – kan dette også lade sig gøre som Støttemedlem for koret.

Som Støttemedlem kan du deltage gratis i vores Jule- og forårskoncerter  – for  min. 60,- årligt.

Hvis du er interesseret, – er du meget velkommen til at sende en mail til pdk@politietsdamekor.dk